De droom

Dream4Kids organiseert al sinds 2003 droomdagen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar die kampen met een jeugdtrauma. Denk aan rouwverwerking, vechtscheiding, mishandeling, misbruik of verwaarlozing. Kinderen kunnen hierdoor het vertrouwen in zichzelf en de wereld verliezen. Dream4Kids onderbreekt de negatieve spiraal waar deze kinderen zich in bevinden door het vervullen van hun mooiste dromen. Ze krijgen weer moed en energie om in dromen te geloven. De droomdag is onderdeel van het behandelplan van het kind. 

Isa heeft als droom o.a. opgegeven dat ze graag naar de dierentuin wil om daar de olifanten te voeren. Verder houdt ze van klimmen en klauteren, zwemmen, stoere dingen en oh ja...de Mac Donalds. Of...ergens eten waar een chocoladefontein is. En rijden in een echte koets zou ze ook heel gaaf vinden. Genoeg ingrediënten dus om een prachtige droomdag samen te stellen!

Aanpassen

Wie zijn wij?

Trudy en Lian werken beiden beroepsmatig met kinderen. Lian in het (basis)onderwijs en Trudy in haar eigen praktijk als kindercoach. 1,5 jaar geleden hebben zij samen de droomdag voor de broer van Isa mogen organiseren (Isa was toen nog te jong) en dit heeft een enorme positieve drive gegeven. We hebben toen aan Isa beloofd het ook voor haar te gaan doen als ze oud genoeg was. En dat moment is nu gekomen. Wij popelen om een prachtige dag voor haar samen te stellen.

Aanpassen

Motivatie

Het mooie van het organiseren van een droomdag voor een kind met een trauma is dat het kind op die dag mag ervaren dat hij/zij bijzonder is. Dat het even zijn zorgen opzij kan zetten en kan genieten van de dingen die het kind leuk vindt. Een dag zorgeloos genieten, als boost voor de toekomst.

Aanpassen

 

Doneer

Vul hieronder uw gegevens in en steun ons bij het uitvoeren van deze droom. Betalen kan via i-deal of met Credit Card.

* verplicht in te vullen

Donaties

Doelbedrag:
€ 350
Aantal donaties
1
Totaal donaties
€ 250,00

 

Door
Datum
Bedrag
Startbedrag vanuit Dream4Kids
20-02-2020
€ 250,00

Doneren