Wij maken dromen waar!

">   Wij maken dromen waar!

" />

        Wij maken dromen waar!

Aanpassen

De droom

Dream4Kids organiseert al sinds 2003 droomdagen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar die kampen met een jeugdtrauma. Denk aan rouwverwerking, vechtscheiding, mishandeling, misbruik of verwaarlozing. Kinderen kunnen hierdoor het vertrouwen in zichzelf en de wereld verliezen. Dream4Kids onderbreekt de negatieve spiraal waar deze kinderen zich in bevinden door het vervullen van hun mooiste dromen. Ze krijgen weer moed en energie om in dromen te geloven. De droomdag is onderdeel van het behandelplan van het kind. 

Sem, Kim en Mas zijn onze droomkinderen, waarvoor we een droomdag gaan organiseren in samenwerking met de Stichting Opkikker. De twee broers en hun zus gaan samen leuke dingen doen, maar er zijn ook speciale activiteiten per kind. Ze kijken er, samen met hun moeder, enorm naar uit om deze dag nieuwe positieve herinneringen te maken.Aanpassen

Wie zijn wij?

Vriendinnen sinds onze studietijd en gek op het organiseren van gave evenementen. Wij zijn Melanie en Bente en zetten ons sinds kort in voor Dream4Kids. We zijn zelf ook moeder en dragen deze Stichting een warm hart toe. Voor Sem, Kim en Mas gaan we een prachtige droomdag organiseren.

Aanpassen

Motivatie

Deel een glimlach en het worden er meer! Zo staan wij in het leven. We maken graag het verschil voor kinderen die een zetje naar de toekomst kunnen gebruiken. Dit doen wij door het waarmaken van dromen van kinderen, zodat ook zij weer met een grote glimlach op hun gezicht rondlopen. Steun ons zodat we deze dromen kunnen realiseren!

Aanpassen

 

Doneer

Vul hieronder uw gegevens in en steun ons bij het uitvoeren van deze droom. Betalen kan via i-deal of met Credit Card.

* verplicht in te vullen

Donaties

Doelbedrag:
€ 350
Aantal donaties
2
Totaal donaties
€ 30,00

 

Door
Datum
Bedrag
Angelique van Suijdam
17-10-2019
€ 20,00
Hanneke
13-10-2019
€ 10,00

Doneren