Team Arctic Dukes rijden voor Dream4kids de Arctic Challenge 2020

Aanpassen

De droom

Dream4Kids organiseert al sinds 2003 droomdagen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar die kampen met een jeugdtrauma. Denk aan rouwverwerking, vechtscheiding, mishandeling, misbruik of verwaarlozing. Kinderen kunnen hierdoor het vertrouwen in zichzelf en de wereld verliezen. Dream4Kids onderbreekt de negatieve spiraal waar deze kinderen zich in bevinden door het vervullen van hun mooiste dromen. Ze krijgen weer moed en energie om in dromen te geloven. De droomdag is onderdeel van het behandelplan van het kind. 

Aanpassen

Wie zijn wij?

Wij vormen samen team “The Arctic Dukes” in The Arctic Challenge 2020, een toertocht met een unieke rijbeleving. In 9 dagen leggen wij 7000 kilometer af over ruw terrein in Scandinavië, om via de Lofoten eilanden de Noordkaap te bereiken. De eerste dag rijden wij 28 uur non-stop, we slapen in de auto terwijl de ander rijdt. Alles draait om focus en een goede uitrusting. Onze Jeep Wrangler JK Unlimited moet dus op orde zijn. Wij komen op plekken waar het kwik daalt tot -40, GSM-bereik onmogelijk is en wij zijn aangewezen op onze GPS. Een enorme uitdaging!

Aanpassen

Motivatie

Onze droom komt uit. En hoe mooi is het om met onze droom ook dromen van anderen te verwezenlijken. Wij zijn daarom op zoek gegaan naar een goed doel dat hierbij aansluit en bij ons past. Onze keuze is gevallen op Dream4Kids. Een non-profit organisatie die kinderen met een trauma een nieuwe, positieve start biedt door de liefste wens van een kind in vervulling te laten gaan tijdens een droomdag en daarmee deze kinderen moed en energie geeft om weer in dromen te geloven. Een prachtig doel! Wij zijn klaar voor de rit, het enige wat we nu nog nodig hebben zijn gepassioneerde sponsoren die onze actie zien als een mooie gelegenheid om geld en bekendheid te geven aan Dream4Kids. Om de droomdagen voor de kinderen te kunnen realiseren is geld nodig. Hier dragen wij graag aan bij, maar dat kunnen wij niet alleen. Wij hebben jouw hulp nodig! Steun onze actie. Kijk voor meer informatie op https://youtu.be/WfbfKLrCEcM

Aanpassen

 

Doneer

Vul hieronder uw gegevens in en steun ons bij het uitvoeren van deze droom. Betalen kan via i-deal of met Credit Card.

* verplicht in te vullen

Donaties

Doelbedrag:
€ 
Aantal donaties
2
Totaal donaties
€ 30,00

 

Door
Datum
Bedrag
..
11-10-2019
€ 25,00
..
11-10-2019
€ 5,00

Doneren