De droom

De afdeling International Business Studies steunt al enkele jaren de stichting Dream4Kids

Dream4Kids organiseert al sinds 2003 droomdagen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar die kampen met een jeugdtrauma. Denk aan rouwverwerking, vechtscheiding, mishandeling, misbruik of verwaarlozing. Kinderen kunnen hierdoor het vertrouwen in zichzelf en de wereld verliezen. Dream4Kids onderbreekt de negatieve spiraal waar deze kinderen zich in bevinden door het vervullen van hun mooiste dromen. Ze krijgen weer moed en energie om in dromen te geloven. De droomdag is onderdeel van het behandelplan van het kind. 

Aanpassen

Wie zijn wij?

De afdeling International Business Studies steunt al enkele jaren de stichting Dream4Kids door in de tweede schoolperiode de 1ejaars studenten voor de kerstperiode inkomsten te laten genereren voor de stichting Dream4Kids. De studenten bedenken zelf een plan en voeren het zelfstandig uit want bij IBS proberen we onderwijs zoveel mogelijk aan de praktijk te koppelen en studenten een praktische opdracht te geven. De docenten acteren als coaches en leiden wekelijks de vergaderingen van het team, zij notuleren zelf, houden actielijsten bij en stellen agenda`s op.

Voor de stichting zijn giften geweldig (en ik wil u dan ook zeker niet van een donatie weerhouden) maar we proberen bij IBS de studenten ook echt kennis te laten maken met business, de B in IBS staat voor Business, niet bedelen/begging! Bij bedrijven donaties vragen ligt in de lijn van het werk van onze toekomstige Accountmanagers, dit moedigen we dan ook aan. Maar u mag met de studenten een tegenprestatie afspreken, het zijn onderhandelaars!

Iedere groep heeft per groepslid een target van €50,00 maar we hopen dat de studenten meer geld voor de stichting binnenbrengen en de stichting meer droomdagen kan organiseren.

Aanpassen

Motivatie

De reden dat wij meedoen met deze campagne heeft ten allereerste te maken met dat we dit als schoolopdracht op hebben gekregen. Maar buiten dat vinden wij het erg leuk en belangrijk om op onze eigen wijze geld in te zamelen voor zowel een goed doel als voor het opbouwen van klantenrelaties en samenwerkingen. Onze samenwerking die tot stand is gekomen in dit project is met name het bedrijf Jan de Groot. Wij vinden het van belang dat deze kinderen geholpen worden op weg naar een betere toekomst doormiddel van alle hulp van dien. Het is onze taak om op zowel een leuke, maar ook effectieve manier zoveel mogelijk geld op te halen. Wij hopen zoveel mogelijk kinderen met dit project te kunnen helpen! Aanpassen

 

Doneer

Vul hieronder uw gegevens in en steun ons bij het uitvoeren van deze droom. Betalen kan via i-deal of met Credit Card.

* verplicht in te vullen

Donaties

Doelbedrag:
€ 50
Aantal donaties
1
Totaal donaties
€ 17,50

 

Door
Datum
Bedrag
Jarne & Rick
27-01-2020
€ 17,50

Doneren