De droom

De afdeling International Business Studies steunt al enkele jaren de stichting Dream4Kids.

Dream4Kids organiseert al sinds 2003 droomdagen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar die kampen met een jeugdtrauma. Denk aan rouwverwerking, vechtscheiding, mishandeling, misbruik of verwaarlozing. Kinderen kunnen hierdoor het vertrouwen in zichzelf en de wereld verliezen. Dream4Kids onderbreekt de negatieve spiraal waar deze kinderen zich in bevinden door het vervullen van hun mooiste dromen. Ze krijgen weer moed en energie om in dromen te geloven. De droomdag is onderdeel van het behandelplan van het kind. 

Aanpassen

Wie zijn wij?

De afdeling International Business Studies steunt al enkele jaren de stichting Dream4Kids door in de tweede schoolperiode de 1ejaars studenten voor de kerstperiode inkomsten te laten genereren voor de stichting Dream4Kids. De studenten bedenken zelf een plan en voeren het zelfstandig uit want bij IBS proberen we onderwijs zoveel mogelijk aan de praktijk te koppelen en studenten een praktische opdracht te geven. De docenten acteren als coaches en leiden wekelijks de vergaderingen van het team, zij notuleren zelf, houden actielijsten bij en stellen agenda`s op.

Voor de stichting zijn giften geweldig (en ik wil u dan ook zeker niet van een donatie weerhouden) maar we proberen bij IBS de studenten ook echt kennis te laten maken met business, de B in IBS staat voor Business, niet bedelen/begging! Bij bedrijven donaties vragen ligt in de lijn van het werk van onze toekomstige Accountmanagers, dit moedigen we dan ook aan. Maar u mag met de studenten een tegenprestatie afspreken, het zijn onderhandelaars!

Iedere groep heeft per groepslid een target van €50,00 maar we hopen dat de studenten meer geld voor de stichting binnenbrengen en de stichting meer droomdagen kan organiseren.

Aanpassen

Motivatie

Gemiddeld twee kinderen per klas hebben te maken met een trauma. Om te voorkomen dat deze kinderen ontwikkelingsproblemen of langdurige klachten overhouden aan de gebeurtenis, is een goede behandeling en begeleiding van levensbelang. Wij als team vinden het belangrijk om deze kinderen te steunen en te motiveren in het leven. Onderdeel uitmaken in een belangrijk gedeelte van het leven van nog een jong kind is voor ons heel speciaal. Elk kind verdiend een “normaal” en liefdevol leven zonder traumatische gebeurtenissen. Dit doet het goede doel Dream4Kids doormiddel van een droomdag. Een droomdag doorbreekt de negatieve spiraal waarin het kind zich bevindt. Na zo’n dag durft een kind weer te geloven en te dromen. Iets wat voor de meeste van ons vanzelfsprekend is. Wij als team gaan binnen een bepaalde tijd ons uiterste best doen om zo veel mogelijk geld op te halen voor Dream4Kids. Daardoor kunnen wij zoveel mogelijk kinderen helpen in deze nare situatie. Tot nu toe hebben wij al een fors bedrag verzameld, en voor elke bijdrage zijn wij u hartelijk dankbaar. Robin, Job, Hessel, Aftab en Enzo. Aanpassen

 

Doneer

Vul hieronder uw gegevens in en steun ons bij het uitvoeren van deze droom. Betalen kan via i-deal of met Credit Card.

* verplicht in te vullen

Donaties

Doelbedrag:
€ 50
Aantal donaties
6
Totaal donaties
€ 136,00

 

Door
Datum
Bedrag
...
05-02-2020
€ 1,00
...
23-01-2020
€ 10,00
Roel
22-01-2020
€ 25,00
Meijer
22-01-2020
€ 10,00
...
22-01-2020
€ 15,00
Nynke de Vries
22-01-2020
€ 75,00

Doneren