De droom

De haagse studenten Rotaract willen graag helpen om dromen uit te laten komen.
 
Op zaterdag 9 november organiseert Rotaract, de jaarlijkse mosselavond op Florence expertise centrum in Den Haag. Voor deze avond worden tickets verkocht voor mosselpannen en wijn. 
 
https://www.eventbrite.com/e/rotaract-mossel-avond-wijn-voor-het-goede-doel-dream4kids-tickets-72854500773
 
Het opgehaalde geld zal dit jaar gaan naar Dream4kids.
 
Dream4Kids organiseert al sinds 2003 droomdagen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar die kampen met een jeugdtrauma. Denk aan rouwverwerking, vechtscheiding, mishandeling, misbruik of verwaarlozing. Kinderen kunnen hierdoor het vertrouwen in zichzelf en de wereld verliezen. Dream4Kids onderbreekt de negatieve spiraal waar deze kinderen zich in bevinden door het vervullen van hun mooiste dromen. Ze krijgen weer moed en energie om in dromen te geloven. De droomdag is onderdeel van het behandelplan van het kind.
 
Help je mee?
Aanpassen

Wie zijn wij?

De haagse studenten Rotaract  is de club voor jongeren tussen de 18 en 35 jaar werkend of studerend die zich actief willen inzetten voor de maatschappij. Enerzijds betekent dit, dat goede doelen in binnen- en buitenland worden ondersteund, anderzijds zijn de leden van Rotaract ook een goed doel op zichzelf; door het organiseren en volgen van trainingen, workshops en projecten doen Rotaracters ervaring op en zijn er veel leermomenten. 

Zie ook: https://haagsestudentenrotaract.nl/

 

 
Aanpassen

Motivatie

Aanpassen

 

Doneer

Vul hieronder uw gegevens in en steun ons bij het uitvoeren van deze droom. Betalen kan via i-deal of met Credit Card.

* verplicht in te vullen

Donaties

Doelbedrag:
€ 1000
Aantal donaties
0
Totaal donaties
€ 0,00

 

Door
Datum
Bedrag

Doneren