De droom

Dream4Kids organiseert sinds 2003 unieke Droomdagen voor kinderen van 6 t/m 12 jaar met een trauma. Denk aan het overlijden van een ouder, broer of zus, huiselijk geweld, misbruik of andere traumatische ervaringen. De Droomdagen die Dream4Kids organiseert maken deel uit van het behandelplan dat door professionele behandelaars is opgesteld voor kinderen met een trauma. Aanmeldingen komen binnen via onder andere psychologen en kindertherapeuten, Jeugdbescherming en Combinatie Jeugdzorg. Kinderen met een trauma kunnen het vertrouwen in zichzelf en de wereld verliezen. Een Droomdag helpt deze kinderen weer op weg en het effect werkt nog jarenlang door. Ze krijgen weer moed en energie om in dromen te geloven.

 

Eva (5) kijkt graag naar Youtube filmpjes van haar helden Jill, Bibi en Thomas en Ruther van Furtjuh. Ze droomt er van te bakken, slijm te maken of gewoon grappige filmpjes met haar Youtube idolen. Daarnaast danst ze graag en tekent ze kleding in haar topmodel boekje. Skydiven lijkt haar ook wel stoer, maar misschien ook wel een beetje eng. Later wil ze rijden in een gele Kia Stonic, maar in een roze limousine rijden is ook wel heel erg cool. Aan ons de schone taak om hier een mooie droomdag mee te maken.

 

Aanpassen

Wie zijn wij?

Wij zijn Mary (50) en Jeroen Peters (50) uit Bemmel. Wij hebben zelf 2 kinderen en zijn dankbaar dat we hen een veilig thuis kunnen bieden en ze onbezorgd kunnen dromen over hun toekomst. Dat veel kinderen dat niet (meer) kunnen gaat ons aan het hart. Daarom zetten wij ons al jaren in voor Dream4kids. Al vele dromen hebben we gerealiseerd en de impact die dit heeft op een kind en zijn of haar omgeving is enorm.

Aanpassen

Motivatie

Eva is een lief en bescheiden meisje, dat in haar jonge leven al een groot verlies heeft moeten verwerken. Haar rouwtherapeute heeft haar opgegeven voor een droomdag om haar weer met meer vertrouwen naar de toekomst te laten kijken. Zij verdient het om eens goed in het zonnetje te worden gezet.

Aanpassen

 

Doneer

Vul hieronder uw gegevens in en steun ons bij het uitvoeren van deze droom. Betalen kan via i-deal of met Credit Card.

* verplicht in te vullen

Donaties

Doelbedrag:
€ 500
Aantal donaties
3
Totaal donaties
€ 425,00

 

Door
Datum
Bedrag
Startbedrag vanuit VriendenFonds
13-07-2021
€ 250,00
Donatie Alba-academie
02-12-2020
€ 125,00
Donatie StartUp Nijmegen
18-11-2020
€ 50,00

Doneren