De droom

Dream4Kids organiseert sinds 2003 unieke Droomdagen voor kinderen van 6 t/m 12 jaar met een trauma. Denk aan het overlijden van een ouder, broer of zus, huiselijk geweld, misbruik of andere traumatische ervaringen. De Droomdagen die Dream4Kids organiseert maken deel uit van het behandelplan dat door professionele behandelaars is opgesteld voor kinderen met een trauma. Aanmeldingen komen binnen via onder andere psychologen en kindertherapeuten, Jeugdbescherming en Combinatie Jeugdzorg. Kinderen met een trauma kunnen het vertrouwen in zichzelf en de wereld verliezen. Een Droomdag helpt deze kinderen weer op weg en het effect werkt nog jarenlang door. Ze krijgen weer moed en energie om in dromen te geloven.

Nu mogen wij de droomdag van de 7-jarige Faya organiseren. Faya is een lieve en enthousiaste meid die het verdient om een onvergetelijke dag te krijgen. We hopen dat ze hierdoor haar vervelende verleden even helemaal kan vergeten. We zijn bij haar op bezoek geweest en hebben met haar gekletst over haar hobby’s, idolen, favoriete speelgoed en uiteraard wat haar dromen zijn. Op al onze vragen hebben we antwoord gekregen (en dat waren er natuurlijk best veel!).   Faya houdt erg van My Little Pony en prinsessen, haar lievelingskleur is lichtroze, ook houdt ze van klimmen. Hiernaast bakt en versiert ze graag taarten en cupcakes. Haar idolen zijn Mylene en Rosanne en haar favoriete lied SisterBFF. Ze zou graag opgehaald willen worden in een grote roze auto en vliegen in een vliegtuig. Als ze later groot is wil ze kassamevrouw worden bij McDonalds, ook eet ze daar het liefst. Uiteraard gaat haar moeder mee op de droomdag en wanneer Faya dat wil, ook een vriendinnetje. Verder zorgen we dat de hele dag wordt vastgelegd zodat ze nog extra kan nagenieten!  Wij zijn vol enthousiasme bezig met de organisatie van deze dag, maar kunnen dit niet zonder hulp. De droomdag proberen we vooral te organiseren met donaties in natura zoals rijden in een grote roze auto, cupcakes bakken bij Sweety Cake Shop en McDonalds. Er zullen daarnaast ook kosten worden gemaakt voor bijvoorbeeld benzine en natuurlijk een paar cadeautjes om de dag extra speciaal te maken. Hiervoor willen we een kleine bijdrage vragen, elke € is welkom! Dit geld zal uitsluitend besteed worden aan de droomdag van Faya. Mochten we echter geld overhouden dan blijft dit op onze naam staan en kunnen we dit inzetten voor een volgende droomdag. Via de link ’doneren’ kan een donatie speciaal voor Faya's droom worden gedaan.   Help jij ons Faya een onvergetelijke dag te bezorgen? Alvast heel erg bedankt!

Aanpassen

Wie zijn wij?

Wij zijn Lisa en Manon (32 & 30 jaar) en wij zijn sinds een paar jaar vrijwilliger bij Dream4Kids. Zelf hebben we een onbezorgde en liefdevolle jeugd gehad. Lisa is getrouwd met Mark en heeft een zoontje en dochtertje van 2 en 4 jaar. Manon woont samen met haar man Niek en heeft een dochtertje van een half jaar. Allebei genieten we volop van het gezinsleven. Daarnaast is vrijwilliger zijn bij Dream4Kids een droom die uitkomt. Wat is er mooier dan het laten uitkomen van kinderdromen, zeker nadat ze een vervelende jeugd hebben gehad en je ze op deze manier kan helpen?

Aanpassen

Motivatie

Toen wij hoorden over wat Dream4Kids doet en waar zij voor staan, werden wij direct enthousiast. Dit is voor ons beiden de tweede droomdag die we mogen organiseren, we kijken er weer erg naar uit en het blijft zo bijzonder. Door deze dag zo spectaculair mogelijk te maken, hopen wij dat Faya weer in dromen gaat geloven en kan genieten van de kleine dingen in het leven. Een droomdag moet groots en bijzonder zijn, dus wij zetten alles op alles om haar de dag van haar leven te laten beleven. Help je mee? Bij een donatie kan je het bedrag op deze manier typen: 00,00 (gebruik geen € teken of tekst)

Aanpassen

 

Doneer

Vul hieronder uw gegevens in en steun ons bij het uitvoeren van deze droom. Betalen kan via i-deal of met Credit Card.

* verplicht in te vullen

Donaties

Doelbedrag:
€ 500
Aantal donaties
2
Totaal donaties
€ 355,00

 

Door
Datum
Bedrag
Reeds geworven donaties
20-02-2020
€ 105,00
Startbedrag vanuit Dream4Kids
20-02-2020
€ 250,00

Doneren