De droom

 

Dream4Kids organiseert sinds 2003 unieke Droomdagen voor kinderen van 6 t/m 12 jaar met een trauma. Denk aan het overlijden van een ouder, broer of zus, huiselijk geweld, misbruik of andere traumatische ervaringen. De Droomdagen die Dream4Kids organiseert maken deel uit van het behandelplan dat door professionele behandelaars is opgesteld voor kinderen met een trauma. Aanmeldingen komen binnen via onder andere psychologen en kindertherapeuten, Jeugdbescherming en Combinatie Jeugdzorg. Kinderen met een trauma kunnen het vertrouwen in zichzelf en de wereld verliezen. Een Droomdag helpt deze kinderen weer op weg en het effect werkt nog jarenlang door. Ze krijgen weer moed en energie om in dromen te geloven.

Aanpassen

Wie zijn wij?

Hi! 

We zijn ons er maar al te goed van bewust dat niet iedereen een fantastische jeugd heeft door omstandigheden. Met veel enthousiasme gaan wij ons inzetten voor de droomdag van een jongen of meisje met een trauma. We hopen dat op deze dag vol verrassingen hun dromen uit komen. 

We hebben jullie hulp nodig! Om deze droom waar te kunnen maken zouden wij ontzettend blij zijn als jullie een kleine bijdrage kunnen doneren.

Veel liefs, 

Rachèl en Jori

 

Aanpassen

Motivatie

Aanpassen

 

Doneer

Vul hieronder uw gegevens in en steun ons bij het uitvoeren van deze droom. Betalen kan via i-deal of met Credit Card.

* verplicht in te vullen

Donaties

Doelbedrag:
€ 350
Aantal donaties
0
Totaal donaties
€ 0,00

 

Door
Datum
Bedrag

Doneren