De droom

Dream4Kids organiseert sinds 2003 unieke Droomdagen voor kinderen van 6 t/m 12 jaar met een trauma. Denk aan het overlijden van een ouder, broer of zus, huiselijk geweld, misbruik of andere traumatische ervaringen. De Droomdagen die Dream4Kids organiseert maken deel uit van het behandelplan dat door professionele behandelaars is opgesteld voor kinderen met een trauma. Aanmeldingen komen binnen via onder andere psychologen en kindertherapeuten, Jeugdbescherming en Combinatie Jeugdzorg. Kinderen met een trauma kunnen het vertrouwen in zichzelf en de wereld verliezen. Een Droomdag helpt deze kinderen weer op weg en het effect werkt nog jarenlang door. Ze krijgen weer moed en energie om in dromen te geloven.

Lotte (11) is een lief meisje dat in haar jonge leven al een groot verlies kreeg te verwerken. Haar rouwtherapeute heeft haar aangemeld voor een droomdag om haar weer met meer vertrouwen naar de toekomst te laten kijken. Lotte is erg creatief en ontwerpt haar eigen mode en kijkt ook graag naar de kleding die Maxime en Montane Meiland aan hebben.Ze droomt over samen mode ontwerpen met een echte modeontwerper of een vlog maken met Youtube vlog familie Lakap. Ze heeft ook al een ontwerp gemaakt van haar 3 verdiepingen groot pand ('The Made') waarin een modewinkel en restaurant gevestigd zijn.  Het dakterras biedt uitzicht over de Stevenstoren of over zee. En Lotte? ..  die is natuurlijk de manager van dit mooie concept en loopt rond om te kijken of alles goed gaat.

Een hotelovernachting en kamer met uitzicht op zee lijkt haar ook helemaal geweldig. Later wil ze rijden in een witte Audi Q7, maar de blits maken in een roze Hummer is natuurlijk ook geweldig.

Aanpassen

Wie zijn wij?

Wij zijn Mary (50) en Jeroen Peters (50) uit Bemmel. Wij hebben zelf 2 kinderen en zijn dankbaar dat we hen een veilig thuis kunnen bieden en ze onbezorgd kunnen dromen over hun toekomst. Dat veel kinderen dat niet (meer) kunnen gaat ons aan het hart. Daarom zetten wij ons al jaren in voor Dream4kids. Al vele dromen hebben we gerealiseerd en de impact die dit heeft op een kind en zijn of haar omgeving is enorm.

Aanpassen

Motivatie

Lotte verdient het om eens in het zonnetje te worden gezet.

Aanpassen

 

Doneer

Vul hieronder uw gegevens in en steun ons bij het uitvoeren van deze droom. Betalen kan via i-deal of met Credit Card.

* verplicht in te vullen

Donaties

Doelbedrag:
€ 500
Aantal donaties
3
Totaal donaties
€ 425,00

 

Door
Datum
Bedrag
Startbedrag vanuit VriendenFonds
13-07-2021
€ 250,00
Donatie Alba-academie
02-12-2020
€ 125,00
Donatie StartUp Nijmegen
18-11-2020
€ 50,00

Doneren