Welkom op de droompagina van Ray! 

"> Welkom op de droompagina van Ray! 

" />

Welkom op de droompagina van Ray! 

Aanpassen

De droom

Dream4Kids organiseert sinds 2003 unieke Droomdagen voor kinderen van 6 t/m 12 jaar met een trauma. Denk aan het overlijden van een ouder, broer of zus, huiselijk geweld, misbruik of andere traumatische ervaringen. De Droomdagen die Dream4Kids organiseert maken deel uit van het behandelplan dat door professionele behandelaars is opgesteld voor kinderen met een trauma. Aanmeldingen komen binnen via onder andere psychologen en kindertherapeuten, Jeugdbescherming en Combinatie Jeugdzorg. Kinderen met een trauma kunnen het vertrouwen in zichzelf en de wereld verliezen. Een Droomdag helpt deze kinderen weer op weg en het effect werkt nog jarenlang door. Ze krijgen weer moed en energie om in dromen te geloven. 

Deze keer gaat het om om de droomdag van Ray.
Ray is een stoere jongen van 7 jaar. Hij wil later dolgraag politie agent worden en het liefst met een grote herdershond aan zijn zijde. Hij droomt er van om in snelle auto's te rijden en het allerliefst een lamborghini. Ray houd van gamen en vloggen, samen met zijn grote broer die hier echt een "pro" in is volgens hem. 's Avonds heet hij het liefst bloemkool of broccoli en speelt hij graag op zijn kamer waar hij een hele grote hijskraan heeft staan. 

Kortom: wij hebben genoeg informatie om er een super gave droomdag van te maken! Helpen jullie mee?!

Aanpassen

Wie zijn wij?

Wijn zijn Marloes en Lonneke.
Via Dream4kids hebben wij elkaar leren kennen. Wij gaan nu samen aan de slag voor Ray! 

Aanpassen

Motivatie

We hebben allebei hetzelfde doel voor ogen: kinderen die dit zó hard verdiend hebben een nieuwe kans geven. 
Hen het vertrouwen geven dat als je maar blijft geloven in dromen, er altijd wel een paar uitkomen. Heel bijzonder dat wij hier een bijdrage aan kunnen leveren. 

(Lonneke): Voor mij is dit alweer de 9e droomdag. Het blijft bijzonder om met de antwoorden die het kind heeft te brainstormen, en zo weer toe te werken aan een droomdag. 
Iedere keer weer zie ik de ogen van het kind stralen. Ik zie het kind genieten van iedere seconde. 
Heel fijn dat ik na het krijgen van mijn eigen kindje (en die ene pandemie die er tussendoor kwam) eindelijk weer aan de slag kan als dreamchaser. Ik heb er zin in! 

(Marloes): Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is voor kinderen om onbezorgd kind te kunnen zijn en te kunnen genieten van alles dat er om je heen gebeurd. De gedachten dat dit niet voor ieder kind altijd vanzelfspreken is vind ik hartverscheurend. Om die reden ben ik dreamchaser geworden bij dream4kids.

De droomdag van Ray wordt mijn eerste project. Het droomhaalmoment vond ik heel bijzonder. Alle super gave dingen die Ray ons verteld heeft, brachten me op heel veel ideeën en maakt me enorm enthousiast om er voor hem een perfecte droomdag van te maken!

Aanpassen

 

Doneer

Vul hieronder uw gegevens in en steun ons bij het uitvoeren van deze droom. Betalen kan via i-deal of met Credit Card.

* verplicht in te vullen

Donaties

Doelbedrag:
€ 500
Aantal donaties
3
Totaal donaties
€ 275,00

 

Door
Datum
Bedrag
Startbedrag vanuit AFAS Foundation
13-07-2021
€ 250,00
Wilma van Cruchten
06-10-2020
€ 10,00
Ellie van Dommelen
29-09-2020
€ 15,00

Doneren