De droomdag van Toontje

Aanpassen

De droom

Dream4Kids organiseert al sinds 2003 droomdagen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar die kampen met een jeugdtrauma. Denk aan rouwverwerking, vechtscheiding, mishandeling, misbruik of verwaarlozing. Kinderen kunnen hierdoor het vertrouwen in zichzelf en de wereld verliezen. Dream4Kids onderbreekt de negatieve spiraal waar deze kinderen zich in bevinden door het vervullen van hun mooiste dromen. Ze krijgen weer moed en energie om in dromen te geloven. Nu mogen wij onze 2e droomdag organiseren voor de 10-jarige Toontje en daar hebben we heel veel zin in. Toontje kon door omstandigheden helaas niet door zijn eigen ouders worden opgevoed en heeft daardoor hechtingsproblemen ontwikkeld. Ondanks latere pogingen, bleken zijn eigen ouders toch extra steun nodig te hebben bij de opvoeding. Toontje is angstig en onzeker en heeft veel moeite om bijvoorbeeld naar school te gaan. Gelukkig gaat dat inmiddels beter en heeft hij nu een pleeggezin dat hem liefdevol opvangt en extra steun kan bieden bij de opvoeding. Wij willen heel graag voor hem een droomdag organiseren waarin hij het stralend middelpunt is. Binnenkort gaan wij kennismaken met Toontje en horen wij wat zijn liefste wensen en dromen zijn. Met die ingrediënten gaan wij aan de slag om Toontje de dag van zijn dromen te laten beleven. Je kan ons steunen door een (kleine) financiële donatie. Al onze sponsors verdienen een eervolle vermelding in ons droomverslag op de website van Dream4kids, maar dragen vooral bij aan het geluk van Toontje! De droomdag is onderdeel van het behandelplan van het kind. 

Aanpassen

Wie zijn wij?

Wij zijn Karin en Haymo, een stel met 2 grote zonen die inmiddels de deur uit zijn. Zij hebben een heerlijke jeugd gehad en dat gunnen we andere kinderen ook! Toen we van Dream4Kids hoorden wisten we meteen dat we daaraan een bijdrage willen leveren. Niets mooiers dan een droomdag organiseren voor kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Karin is de grote organisator. Zij is goed in logistiek en opzetten van evenementen. En, zij gaat net zo lang door tot het voor elkaar is! Haymo is meer de creatieve kracht. Hij struint net zo lang het internet af tot hij de ideale locatie of partij heeft gevonden waar dromen werkelijkheid kunnen worden. Geen idee is te dol!

Aanpassen

Motivatie

Het zal je verbazen hoeveel kinderen te maken krijgen met traumatische ervaringen in hun jonge jaren. In elke basisschool klas zitten ten minste 2 kinderen die gebukt gaan onder geweld, misbruik of rouwproblemen. Ogenschijnlijk gewone, vrolijke kinderen. Maar dat is vaak schijn. Getraumatiseerde kinderen kampen met gevoelens van eenzaamheid, verdriet, onzekerheid en gebrek aan zelfvertrouwen. Professionele hulp is vrijwel altijd noodzakelijk. Daarnaast geeft een droomdag deze kinderen een boost in hun zelfvertrouwen! Stel je voor dat je wordt opgehaald op school door een enorme limousine en vervolgens een dag meemaakt waar je alleen maar van kan dromen! De droomdag laat zien dat de dromen van Toontje écht uit kunnen komen en dat geeft hem meer vertrouwen in de toekomst! Als Dreamchasers vinden wij het fantastisch om dit voor elkaar te krijgen! Wat is er nou mooier dan dromen waarmaken en al helemaal voor kinderen!

Aanpassen

 

Doneer

Vul hieronder uw gegevens in en steun ons bij het uitvoeren van deze droom. Betalen kan via i-deal of met Credit Card.

* verplicht in te vullen

Donaties

Doelbedrag:
€ 600
Aantal donaties
6
Totaal donaties
€ 558,04

 

Door
Datum
Bedrag
Correctie teveel afgeboekt
02-12-2019
€ 1,25
Max Hellema
24-11-2019
€ 20,00
Jorien Mudde
20-11-2019
€ 25,00
Mieke
04-11-2019
€ 50,00
Startbedrag vanuit Ronde Tafel Nuenen
15-10-2019
€ 200,00
Reeds geworven donaties
15-10-2019
€ 261,79

Doneren