De droom

Dream4Kids organiseert droomdagen voor kinderen tussen 6 en 12 jaar met een trauma, als onderdeel van het professioneel behandelplan. Denk hierbij aan ernstige rouw, een vechtscheiding, mishandeling, seksueel misbruik of verwaarlozing. Deze kinderen verliezen het vertrouwen in zichzelf en de wereld. Door het vervullen van hun mooiste dromen, geeft Dream4Kids deze kinderen weer de moed en energie om in de toekomst te geloven. De droomdag is onderdeel van het behandelplan van het kind. Dit wil zeggen dat de droomdag plaatsvindt op het moment dat het kind er klaar voor is.  

Chiel is een jongen van 10 jaar die een jaar geleden zijn broertje en beste vriend is verloren. Ondanks dat Chiel van nature een hele opgewekte, enthousiaste en lieve jongen is, heeft dit er zwaar inghakt. Hij heeft zijn 'mismomenten' en kan af en toe ook heel boos zijn. Daarnaast zijn Chiel en zijn familie vlak na het overlijden verhuisd naar een andere stad en heeft Chiel al zijn vriendjes en veilige omgeving achter moeten laten. Hij heeft ondertussen al weer een hoop nieuwe vriendjes gemaakt op school en in de wijk maar zijn beste vriend woont nog steeds in zijn vorige woonplaats. Om Chiel een stuentje in de rug te geven, organiseren wij een droomdag voor hem. Chiel is gek op waterpolo, vindt het heerlijk om Fortnite te spelen of te kijken als zijn favoriete speler Svennos of Royalistiq spelen en is fan van Martin Garrix. Als hij groot is wil hij (motor)agent worden. 

Met bovenstaande zijn wij aan de slag maar mocht je ideeën of connecties hebben dus ons kunnen helpen om met bovenstaande namen of instanties in aanraking te komen, neem dan contact op met Dream4Kids. Daarnaast brengt een dergelijke dag kosten met zich mee. Kosten voor eten en drinken, vervoer, leuke aankleding en mogelijk een leuk cadeautje. Hier zouden wij jullie hulp en jullie donatie goed voor kunnen gebruiken! Dus, voel je je betrokken bij het verhaal van Chiel en wil ons helpen om een geweldige dag voor Chiel te organiseren, help ons dan met je donatie of sponsoring in nature!

Aanpassen

Wie zijn wij?

Wij zijn Guus en Matti. Beide actief lid van de Ronde Tafel van Rosmalen en op die manier ook in aanraking gekomen met Dream4Kids. Ieder jaar organiseren wij als Ronde Tafel een droomdag voor een kind dat een extra steuntje en positiviteit kan gebruiken. 

Wij zijn beide vader van twee en beseffen ons terdege hoe gelukkig wij ons mogen prijzen met onze gezonde kinderen en stabiele levenssituatie. In het dagelijks leven werken wij als projectmanager in de Automotive (Guus) en als operationeel manager in de ICT (Matti). 

Aanpassen

Motivatie

Dream4Kids is een geweldige organisatie die veel voor kinderen betekent. Vanuit ons lidmaatschap bij de Ronde Tafel zijn wij met hen in aanraking gekomen en kunnen ons heel goed vinden in hun aanpak en de waarde die zijn daarmee leveren voor een kind. Aangezien wij allen mannen zijn tussen de 25 en 40, hebben de meeste van ons een jong gezin. Dat geldt ook voor ons. Als vader van twee jonge kinderen voelen wij erg mee met het leed dat dit gezin getroffen heeft. Als wij Chiel ook maar een beetje kunnen helpen bij de verwerking, geeft dit al heel erg veel voldoening. Wij merken dat dit niet alleen voor ons geldt. Iedereen die wij benaderen reageert even enthousiast en toont zich bereid mee te denken en mee te werken. Dit alleen al geeft een hele hoop positieve energie en maakt dat niet alleen Chiel maar ook wij rijker zullen zijn na deze ervaring!

Aanpassen

 

Doneer

Vul hieronder uw gegevens in en steun ons bij het uitvoeren van deze droom. Betalen kan via i-deal of met Credit Card.

* verplicht in te vullen

Donaties

Doelbedrag:
€ 350
Aantal donaties
0
Totaal donaties
€ 0,00

 

Door
Datum
Bedrag

Doneren