De droom

Dream4Kids organiseert al sinds 2003 droomdagen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar die kampen met een jeugdtrauma. Denk aan rouwverwerking, vechtscheiding, mishandeling, misbruik of verwaarlozing. Kinderen kunnen hierdoor het vertrouwen in zichzelf en de wereld verliezen. Dream4Kids onderbreekt de negatieve spiraal waar deze kinderen zich in bevinden door het vervullen van hun mooiste dromen. Ze krijgen weer moed en energie om in dromen te geloven. De droomdag is onderdeel van het behandelplan van het kind.  

We hebben onze droom-ophaal-afspraak met Rens gehad en wat een leuk manneke! 

Hij is 10 jaar oud, rustig, maar nieuwsgierig en veel brede interesses. Zo is hij mega trampoline fan, bij jump XL zou hij het liefste wonen, hij is nieuwsgierig naar echte ambacht beroepen, houd van dieren en heeft een eigen kameleon. Daarnaast survival en fikkie stoken, Rens heeft zelfs een Donald Duck in vuur en vlam gezet tijdens onze kennismaking... Maar ook dingen met snelheid vind hij tof, zoals bootje varen op snelheid, maar wel veilig natuurlijk :-)

Zijn droomauto is een gele Lamborghini met vleugel-deuren of een vette limo, dat snappen we wel... Hij leest graag de Donald Duck, speelt veel buiten met vriendjes, vaak ook met zijn BFF Jaiden en eet het liefste friet met cola. Maar dan wel cola waar de prik bijna af is. Heerlijk voor ons om al deze details op te halen... We hebben er mega veel zin in om een geweldige droomdag voor Rens te organiseren. Maak jij, samen met ons, Rens zijn droom waar?!? 

Aanpassen

Wie zijn wij?

Wij zijn Chantal van de Wiel en Susanne van Hulten. Twee vriendinnen die geloven dat kleine magische momenten ècht het verschil maken in het leven! Geweldig om dit door te kunnen vertalen als Dream Chaser voor Dream4Kids. We hebben beide een marketing business achtergrond, ervaring in het organiseren van grotere en kleinere events, creatief in ideeën en goed in deze ook daadwerkelijk uitvoeren, waarbij we zelfs aan de kleinste details denken...

We hebben er zin in, super mooi dat we dit kunnen doen en we gaan voor een geweldige droomdag voor Rens!

Aanpassen

Motivatie

We hebben het beide goed in het leven! Vooral veel fijne familie en vrienden om ons heen. Chantal heeft een eigen gezinnetje met twee geweldige jongens en helaas beseffen we ons dat de weg van onbezorgd opgroeien niet voor iedereen is weggelegd. Erg bijzonder als je voor één kindje een een nieuwe start kan realiseren door een droomdag! Een dag die alleen om het kindje draait, alle aandacht voor hem/haar is en de mooiste dromen in vervulling gaan... Geweldig om daar onderdeel van te mogen zijn! 

Dit is onze tweede droomdag en ben je nieuwsgierig wat we vorige keer hebben gedaan? Kijk dan op https://www.dream4kids.nl/De-legerdag-van-Tiaro

Voor de vorige droomdag hebben we mooie bedragen opgehaald, nogmaals dank aan al deze donateurs. Dit kunnen we nu voor de droomdag van Rens gaan inzetten!

Je kunt altijd helpen met een bijdrage, zijn we super blij mee, maar ook voor de daadwerkelijke invulling van de Droomdag van Rens is alle hulp welkom... Dus mocht jij die gele Lamborghini in de garage hebben staan laat het ons weten! 

Aanpassen

 

Doneer

Vul hieronder uw gegevens in en steun ons bij het uitvoeren van deze droom. Betalen kan via i-deal of met Credit Card.

* verplicht in te vullen

Donaties

Doelbedrag:
€ 500
Aantal donaties
4
Totaal donaties
€ 651,05

 

Door
Datum
Bedrag
Jeroen van den Berg
03-09-2020
€ 25,00
...
30-08-2020
€ 20,00
Frie en Paula van Hulten
30-08-2020
€ 50,00
Reeds geworven donaties
29-06-2020
€ 556,05

Doneren