De droom

Het is onze droom om zoveel mogelijk kinderen met een trauma een unieke Droomdag te kunnen bezorgen. Juist in deze corona tijd hebben deze kinderen onze hulp nodig! En Stichting Dream4Kids heeft daarom juist nú nog harder jouw hulp nodig.... als stichting zijn wij namelijk afhankelijk van donaties en sponsoring en dat is in deze tijd vrijwel volledig weggevallen. Met jouw actie / donatie help jij ons om onze droom te realiseren en draag jij jouw steentje bij om de kinderen met een trauma weer met vertrouwen, energie en een glimlach naar de toekomst te laten kijken!

Aanpassen

Wie zijn wij?

Dream4Kids organiseert sinds 2003 unieke Droomdagen voor kinderen van 6 t/m 12 jaar met een trauma. Denk aan het overlijden van een ouder, broer of zus, huiselijk geweld, misbruik of andere traumatische ervaringen. De Droomdagen die Dream4Kids organiseert maken deel uit van het behandelplan dat door professionele behandelaars is opgesteld voor kinderen met een trauma. Aanmeldingen komen binnen via onder andere psychologen en kindertherapeuten, Jeugdbescherming en Combinatie Jeugdzorg. Kinderen met een trauma kunnen het vertrouwen in zichzelf en de wereld verliezen. Een Droomdag helpt deze kinderen weer op weg en het effect werkt nog jarenlang door. Ze krijgen weer moed en energie om in dromen te geloven. 

Aanpassen

Motivatie

Wie had in januari kunnen bedenken dat ons leven nu (nog) zo beheerst zou worden door het coronavirus? We hopen van harte dat jij in goede gezondheid verkeert. 

Corona heeft Dream4Kids, en daarmee de kinderen met een trauma, hard getroffen en vrijwel alle acties en evenementen gingen dit jaar niet door. Er staan kinderen op een wachtlijst. Stuk voor stuk kinderen die een Droomdag verdienen en daar ook echt aan toe zijn. Daarom zijn we enorm geholpen met alle initiatieven van mensen die juist nu geld voor ons willen inzamelen. Elke euro is van harte welkom.  Zodat we straks, zodra het weer mag, versneld uit de startblokken kunnen springen.   

 

 

Aanpassen

 

Doneer

Vul hieronder uw gegevens in en steun ons bij het uitvoeren van deze droom. Betalen kan via i-deal of met Credit Card.

* verplicht in te vullen

Donaties

Doelbedrag:
€ 
Aantal donaties
0
Totaal donaties
€ 0,00

 

Door
Datum
Bedrag

Doneren