Een DROOMDAG voor getraumatiseerde kinderen!

Aanpassen

De droom

Dream4Kids organiseert al sinds 2003 droomdagen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar die kampen met een jeugdtrauma. Denk aan rouwverwerking, vechtscheiding, mishandeling, misbruik of verwaarlozing. Kinderen kunnen hierdoor het vertrouwen in zichzelf en de wereld verliezen. Dream4Kids onderbreekt de negatieve spiraal waar deze kinderen zich in bevinden door het vervullen van hun mooiste dromen. Ze krijgen weer moed en energie om in dromen te geloven. De droomdag is onderdeel van het behandelplan van het kind.  

Inzamelingsacties door Gerie en Cees:
- Nijmeegse 4-daagse, 4x40 km - Sponsors
- Professionele fotoreportages, 30 euro per shoot
- Spullen verkopen op rommelmarkt
- Collectebus

De gehele opbrengst gaat naar Dream4kids.
Helpen jullie ons mee?!

Aanpassen

Wie zijn wij?

Wij zijn Gerie en Cees, al ruim 6 jaar beste vrienden. En wij willen ons dit jaar samen inzetten voor de kinderen van Dream4kids! We zamelen geld in zodat er voor getraumatiseerde kinderen een droomdag georganiseerd kan worden. 

GERIE JONK
Hoi, ik ben Gerie! Een spontane, jonge meid van 31 jaar oud. Ik ben een echte dierenvriend en een familiemens. Ik houd van studeren, fotograferen, wandelen, muziek en goede films/series. Ik houd me ook veel bezig met persoonlijke groei en spiritualiteit. Altijd al geïntereseerd in psychologie en in het werken met kinderen. Ik heb tot mijn 26e in het onderwijs gewerkt en pas graag op. Ook voel ik mij enorm aangetrokken tot de hulpverlening. Momenteel ben ik werkzaam als allround medewerkster in een grafisch bedrijf en volg ik een thuisstudie: 'Lifecoach'. Mijn doel is om in de toekomst als ervaringsdeskundige aan het werk te gaan en mensen met psychische problemen en trauma te begeleiden. 

CEES BOL
Hoi, ik ben Cees! Een getrouwde man van 55 jaar en al 6 jaar bevriend met Gerie. Hoe zou ik mezelf beschrijven? Als een zorgzame man, altijd in voor nieuwe uitdagingen en leuke uitjes. Mijn hobby's zijn: wandelen, films/series, en ik hou van koken en lekker eten! Mijn hart ligt in de hulpverlening. IK ben 25 jaar fulltime actief geweest bij het Rode Kruis en het SIGMA-team. Sinds een aantal jaar ben ik werkzaam als 'voorman magazijn' in een kringloopwinkel. Ik heb helaas geen kinderen, maar ben wel gek op ze! Ik help Dream4kids graag mee om hun dromen werkelijkheid te maken. 

 

Aanpassen

Motivatie

GERIE:
'Ik weet hoe het is... om te worstelen met psychische problemen en PostTraumatische Stressklachten... Die pijn en blokkades motiveren mij om me in te zetten voor de getraumatiseerde kinderen van Dream4kids. Want iedereen verdient een leven zonder angst. Iedereen verdient een liefdevol leven waarin je je veilig en verbonden voelt en vertrouwen hebt in jezelf en anderen. Een leven waarin je durft te dromen en te genieten. Ik zet me in voor de kinderen die het hard nodig hebben en hoop dat hun grootste wens uitkomt!' 

CEES:
'Trauma kan een heleboel kapotmaken. Ik heb het van dichtbij gezien.. En ik gun het de kinderen van Dream4kids om hun worsteling en zorgen even te vergeten zodat ze volop kunnen genieten van hun droomdag. Ik gun ze het plezier en de lol die ik vroeger heb gemist. Ik kan het mijn eigen kinderen helaas niet geven, dus geef ik mijn steun met alle liefde aan andere kinderen; kinderen die het hard nodig hebben! Ik vertrouw erop dat hun grootste droom werkelijkheid wordt!' 

Aanpassen

 

Doneer

Vul hieronder uw gegevens in en steun ons bij het uitvoeren van deze droom. Betalen kan via i-deal of met Credit Card.

* verplicht in te vullen

Donaties

Doelbedrag:
€ 500
Aantal donaties
0
Totaal donaties
€ 0,00

 

Door
Datum
Bedrag

Doneren