De droom

Dream4Kids organiseert sinds 2003 unieke Droomdagen voor kinderen van 6 t/m 12 jaar met een trauma. Denk aan het overlijden van een ouder, broer of zus, huiselijk geweld, misbruik of andere traumatische ervaringen. De Droomdagen die Dream4Kids organiseert maken deel uit van het behandelplan dat door professionele behandelaars is opgesteld voor kinderen met een trauma. Aanmeldingen komen binnen via onder andere psychologen en kindertherapeuten, Jeugdbescherming en Combinatie Jeugdzorg. Kinderen met een trauma kunnen het vertrouwen in zichzelf en de wereld verliezen. Een Droomdag helpt deze kinderen weer op weg en het effect werkt nog jarenlang door. Ze krijgen weer moed en energie om in dromen te geloven.

Aanpassen

Wie zijn wij?

Wij zijn 1ejaars studenten van de afdeling International Business Studies. Deze afdeling van het Koning Willem 1 College steunt al enkele jaren de stichting Dream4Kids door in de tweede schoolperiode de 1ejaars studenten inkomsten te laten genereren voor stichting Dream4Kids. Wij als studenten, bedenken zelf een plan en voeren het zelfstandig uit. 

We hopen een mooi bedrag voor de stichting binnen te brengen en zodat Dream4Kids meer droomdagen kan organiseren voor kinderen met een trauma.

Alvast dank voor uw interesse en deelname aan ons project.

Aanpassen

Motivatie

Stichting Dream4Kids heeft in deze Corona tijden nu nog harder jullie hulp nodig.... als stichting zijn zij namelijk afhankelijk van donaties en sponsoring en dat is in deze tijd vrijwel volledig weggevallen. Vandaar dat we als studenten extra graag willen helpen. Je kunt op deze pagina een eenmalige donatie doen en bepaalt zelf de hoogte van het bedrag. En wij gaan er alles aan doen om zoveel mogelijk geld in te zamelen, zodat Dream4Kids straks weer zoveel mogelijk kinderen een unieke Droomdag kan bezorgen- daar kun je op rekenen!

Aanpassen

 

Doneer

Vul hieronder uw gegevens in en steun ons bij het uitvoeren van deze droom. Betalen kan via i-deal of met Credit Card.

* verplicht in te vullen

Donaties

Doelbedrag:
€ 500
Aantal donaties
0
Totaal donaties
€ 0,00

 

Door
Datum
Bedrag

Doneren