Dream4kids Team Oost

Aanpassen

De droom

Dream4Kids organiseert sinds 2003 unieke Droomdagen voor kinderen van 6 t/m 12 jaar met een trauma. Denk aan het overlijden van een ouder, broer of zus, huiselijk geweld, misbruik of andere traumatische ervaringen. De Droomdagen die Dream4Kids organiseert maken deel uit van het behandelplan dat door professionele behandelaars is opgesteld voor kinderen met een trauma. Aanmeldingen komen binnen via onder andere psychologen en kindertherapeuten, Jeugdbescherming en Combinatie Jeugdzorg. Kinderen met een trauma kunnen het vertrouwen in zichzelf en de wereld verliezen. Een Droomdag helpt deze kinderen weer op weg en het effect werkt nog jarenlang door. Ze krijgen weer moed en energie om in dromen te geloven.

Aanpassen

Wie zijn wij?

In 2016 zijn wij met een klein team begonnen in het oosten van het land (regio Oost-Gelre, Winterswijk en Aalten). 

En ondertussen hebben we al meerdere Droomdagen georganiseerd én meerdere evenementen georganiseerd:

2017

* Voetbalclinic met Martijn Meerdink bij fv Winterswijk

2018

* Droomdag van Bob

* Voetbalclinic bij SV Grol

* Droomdagen Sophie en Jeffrey

* Voetbalclinic volwassenen fv Winterswijk

* Droomdag Dik

2019

* Droomdag Dyon

* Voetbalclinic Martijn Meerdink & Longa 30

* €4.500 dankzij the Angels wedstrijd van hun leven, FOX

* Voetbalclinic FC Trias

2020

* Genoeg plannen maar i.v.m. Covid-19 helaas onze voetbalclinic met Paul Toebes, Martijn Meerdink en fc Winterswijk

Én we hebben nog heel veel plannen die als de maatregelen i.v.m. Covid-19 weer gaan uitvoeren. Dus be continued.

Team Oost bestaat nu uit 9 dames, die allemaal samenwerken om zoveel mogelijk kinderen in het oosten van Nederland een droomdag te regelen. 

Lieke Bruntink, Vero ten Dolle, Derry te Lintum, Hetty te Lintum, Mandy Roerdinkholder, Rolendis Stemerdink, Carmen Sabine Hakstege, 

----------------------------------------------------------

Dromen uit laten komen, wie wil dat nou niet?! Wij zetten ons graag in voor dromen van een ander, want iedereen zou de kans moeten krijgen zijn grootste droom werkelijkheid te maken!

Zoals Hetty te Lintum zo mooi zei: "Ik hoop dat meer mensen hierdoor gegrepen worden en een aantal van hun uurtjes willen besteden om kinderen met een trauma te steunen. En je zult merken dat je er tevens zelf ook een geweldig gevoel en energie aan overhoudt. Dus graag tot gauw bij de enthousiaste en gezellige vrijwilligers van Dream4Kids!!!"

Aanpassen

Motivatie

Hoe mooi is het, als je iets kunt doen voor een ander kind? Soms kom je erachter dat niet alles gaat zoals je gewend bent. Wij willen iets doen voor kinderen die het niet zo makkelijk hebben.

En als je eenmaal een dag hebt georganiseerd, de lach van het kind hebt gezien, dan wil je direct weer een nieuwe dag organiseren. Een beetje verslaafd aan dromen organiseren, ja dat zijn wij misschien wel een beetje.

Aanpassen

 

Doneer

Vul hieronder uw gegevens in en steun ons bij het uitvoeren van deze droom. Betalen kan via i-deal of met Credit Card.

* verplicht in te vullen

Donaties

Doelbedrag:
€ 1000
Aantal donaties
0
Totaal donaties
€ 0,00

 

Door
Datum
Bedrag

Doneren