De droom

Dream4kids organiseert al sinds 2003 droomdagen voor kinderen tussen 6 en 12 jaar die kampen met een jeugdtrauma. Denk aan rouwverwerking, vechtscheiding, mishandeling, misbruik of verwaarlozing. Kinderen kunnen hierdoor het vertrouwen in zichzelf en de wereld verliezen. Dream4Kids onderbreekt de negatieve spiraal waar deze kinderen zich in bevinden door het vervullen van hun mooiste dromen. Ze krijgen weer moed en energie om in dromen te geloven. De droomdag is onderdeel van het behandelplan van het kind 

Aanpassen

Wie zijn wij?

In 2016 zijn wij met een klein team begonnen in het oosten van het land (regio Oost-Gelre, Winterswijk en Aalten). We hebben evenementen georganiseerd (de voetbalclinic met Martijn Meerdink bij FC Winterswijk in 2017 én 2018) en zamelen zo mede ons geld in om droomdagen te kunnen organiseren. Hieronder stellen wij ons nog graag even voor!

Lieke Bruntink

Dromen uit laten komen, wie wil dat nou niet?! Hoi, ik ben Lieke. Ik ben 24 jaar en kom uit Winterswijk. In mijn dagelijks leven werken ik bij stichting De Lichtenvoorde. Ik heb in mijn studietijd de Sociaal Pedagogische Hulpverlening gedaan. Ik vind het dankbaar werk om een ander te mogen helpen waar dit nodig is. In mijn studietijd en op het werk ben ik veel in aanraking (geweest) met kinderen/jongeren, en heb ik gezien hoe belangrijk het voor een kind kan zijn om even uit zijn situatie te zijn en hier niet over na te hoeven denken, een dag echt weer even kind kunnen zijn. Dus toen ik zag dat Dream4Kids zich wilde uitbreiden naar het oosten, was dit ook mijn motivatie om me hierbij aan te sluiten. Ik zet me graag in voor dromen van een ander, want iedereen zou de kans moeten krijgen zijn grootste droom werkelijkheid te maken!

 

Laura Klaver

Hoi, ik ben Laura Klaver, 23 jaar en ik studeer fysiotherapie in Nijmegen. Een klasgenoot plaatste op Facebook een bericht over Dream4Kids en ik werd gelijk enthousiast! Ik mailde met haar en met Dream4Kids en toen werd ik in contact gebracht met Ria Bakker. Vero ten Dolle (hieronder) vroeg mij om dit samen te gaan doen en we plaatsten een Facebookoproep. Zo hoorden we dat Naomi Velthorst en Lieke Bruntink ook enthousiast waren. We kwamen in september 2016 bij en elkaar en kijk waar we nu al staan! We wilden droomkinderen gaan helpen, en ondersteunen al een aantal droomdagen in onze regio gehad. Maar er staan er nog meer in de rij! Wat een mooi vooruitzicht, ik droom vast verder...

 

Vero ten Dolle

Hallo, ik ben Vero ten Dolle. Ik ben 23 jaar en ik ben bijna klaar met de PABO. Naast het lesgeven aan kinderen zit ik ook in het jeugdbestuur van de muziekvereniging Concordia Kotten en hier geef ik tevens blokfluitles. Mijn link met kinderen is dus wel duidelijk. Het mooie aan kinderen vind ik hoe onbevangen en eerlijk ze zijn. Dit geldt helaas niet voor alle kinderen in Nederland, en dus ook hier in de buurt. Voor deze kinderen wil ik er ook zijn. De kinderen die iets heftigs hebben meegemaakt en hier nog veel last van hebben. Door Laura Klaver kwam ik in contact met Dream4Kids. Dit is een heel mooi goed doel waar ik me graag voor inzet. Omdat het precies is waar ik voor sta. Ik was dus heel enthousiast over het opzetten van een nieuw team in het oosten van Nederland. Dat we nog maar veel dromen mogen laten uitkomen!

 

Hetty te Lintum

Hai mijn naam is Hetty te Lintum. Een paar jaar geleden zag ik een artikel over Dream4kids langs komen op Facebook. Ik las waar deze stichting zich voor inzet en was meteen gegrepen door dit geweldige doel. Kinderen in de groei van hun leven, lerend, nieuwsgierig en onbevangen. Zo zou het moeten zijn. Helaas heb ik in mijn werk als maatschappelijk werkster vaker te maken gehad met kinderen die niet zo in het leven kunnen staan. Door omstandigheden of de mensen om hen heen. En dat maakt dan verdrietig, boos en machteloos. Om dit gevoel om te kunnen zetten voor een aantal van die kinderen is een geweldig gevoel. Om kinderen weer iets positiefs mee te kunnen geven en laten ervaren. Dat ze met een glimlach verder kunnen voor de toekomst. En wat het doet met een kind na zo’n mooie droomdag is zo positief. Dat is waar ik mijn steentje maar al te graag aan bij wil dragen. Ik hoop dat meer mensen hierdoor gegrepen worden en een aantal van hun uurtjes willen besteden om die kinderen te steunen. En je zult merken dat je er tevens zelf ook een geweldig gevoel en energie aan overhoudt. Dus graag tot gauw bij de enthousiaste en gezellige vrijwilligers van Dream4kids!!!!

 

Derry te Lintum

Aanpassen

Motivatie

Hoe mooi is het, als je iets kunt doen voor een ander kind? Soms kom je erachter dat niet alles gaat zoals je gewend bent. Wij willen iets doen voor de kinderen die het niet zo makkelijk hebben.

En als je eenmaal een dag hebt georganiseerd, de lach van het kind hebt gezien, dan wil je direct weer een nieuwe dag organiseren....

Een beetje verslaafd aan dromen organiseren, ja dat zijn wij misschien wel een beetje.

Aanpassen

 

Doneer

Vul hieronder uw gegevens in en steun ons bij het uitvoeren van deze droom. Betalen kan via i-deal of met Credit Card.

* verplicht in te vullen

Donaties

Doelbedrag:
€ 1000
Aantal donaties
0
Totaal donaties
€ 0,00

 

Door
Datum
Bedrag

Doneren