De droom

Dream4kids organiseert al sinds 2003 droomdagen voor kinderen tussen 6 en 12 jaar die kampen met een jeugdtrauma. Denk aan rouwverwerking, vechtscheiding, mishandeling, misbruik of verwaarlozing. Kinderen kunnen hierdoor het vertrouwen in zichzelf en de wereld verliezen. Dream4Kids onderbreekt de negatieve spiraal waar deze kinderen zich in bevinden door het vervullen van hun mooiste dromen. Ze krijgen weer moed en energie om in dromen te geloven. De droomdag is onderdeel van het behandelplan van het kind. 

Thijs is dol op treinen en op treinen en op treinen en vooral op treinen, wij gaan proberen om Thijs zijn droom uit te laten komen en hem een dag vol treinen te geven. 

 

Aanpassen

Wie zijn wij?

Wij zijn Vincent en Annet den Hertog 2 vrolijke, spontane en af en toe een beetje gekke persoonlijkheden die graag iets willen betekenen voor de kinderen die het niet makkelijk hebben in hun jonge leven. Deze kinderen verdienen een fantastische dag en die willen wij ze graag bezorgen. Dit is ook de reden dat wij ons hebben aangemeld als  dreamchasers bij dream4kids. 

We zijn al 16 jaar gelukkig getrouwd, we hebben een dochter van 17 jaar jong, en een maffe hond met korte pootjes en grote oren. Wij proberen zoveel mogelijk te genieten van het leven met een goede dosis humor en enthousiasme. 

Aanpassen

Motivatie

Elk kind, groot of klein, verdient het om met positiviteit en energie de toekomst tegemoet te gaan. Als dreamchasers willen we hier graag een bijdrage aan leveren.

Aanpassen

 

Doneer

Vul hieronder uw gegevens in en steun ons bij het uitvoeren van deze droom. Betalen kan via i-deal of met Credit Card.

* verplicht in te vullen

Donaties

Doelbedrag:
€ 350
Aantal donaties
3
Totaal donaties
€ 115,00

 

Door
Datum
Bedrag
Watson-Marlow Bredel B.V.
04-04-2019
€ 100,00
De Boertjes
04-04-2019
€ 10,00
Desiree den Hertog
04-04-2019
€ 5,00

Doneren