De droom

Dream4Kids organiseert droomdagen voor kinderen tussen 6 en 12 jaar met een trauma, als onderdeel van het professioneel behandelplan. Denk hierbij aan ernstige rouween vechtscheiding, mishandeling, seksueel misbruik of verwaarlozing. Deze kinderen verliezen het vertrouwen in zichzelf en de wereld. Door het vervullen van hun mooiste dromen, geeft Dream4Kids deze kinderen weer de moed en energie om in de toekomst te geloven. De droomdag is onderdeel van het behandelplan van het kind. Dit wil zeggen dat de droomdag plaatsvindt op het moment dat het kind er klaar voor is. 

Aanpassen

Wie zijn wij?

De afdeling International Business Studies steunt al enkele jaren de stichting Dream4Kids door in de tweede schoolperiode de 1ejaars studenten voor de kerstperiode inkomsten te laten genereren voor de stichting Dream4Kids. De studenten bedenken zelf een plan en voeren het zelfstandig uit want bij IBS proberen we onderwijs zoveel mogelijk aan de praktijk te koppelen en studenten een praktische opdracht te geven. De docenten acteren als coaches en leiden wekelijks de vergaderingen van het team, zij notuleren zelf, houden actielijsten bij en stellen agenda`s op.

Voor de stichting zijn giften geweldig (en ik wil u dan ook zeker niet van een donatie weerhouden) maar we proberen bij IBS de studenten ook echt kennis te laten maken met business, de B in IBS staat voor Business, niet bedelen/begging! Bij bedrijven donaties vragen ligt in de lijn van het werk van onze toekomstige Accountmanagers, dit moedigen we dan ook aan. Maar u mag met de studenten een tegenprestatie afspreken, het zijn onderhandelaars!

Iedere groep heeft per groepslid een target van €50,00 maar we hopen dat de studenten meer geld voor de stichting binnenbrengen en de stichting meer droomdagen kan organiseren.

Alvast dank voor uw interesse en deelname aan ons project.

Aanpassen

Motivatie

Waarom heten wij DreamFighters? Dat heeft natuurlijk een reden en deze reden gaan wij aan jullie uitleggen.

Wij zijn simpelweg begonnen met een groepje van zes personen. Tijdens onze besprekingen begonnen wij met verschillende ideeën, maar niet alle ideeën waren simpel. Het was makkelijk gezegd dan gedaan. Natuurlijk stonden wij niet stil en gingen wij met z’n alle zes door van idee naar idee. Het viel soms tegen, maar wij gaven niet op. Als het niet lukte dan hielpen wij elkaar. Waren wij een stap verder dan hielp iedereen mee.

Wij noemen ons DreamFighters, want wij staan voor elkaar klaar en wij gaan samen door tot dat wij het samen bereikt hebben. Wij hebben medeleven met de jonge kinderen die iets verschrikkelijks hebben meegemaakt. Wat wij willen doen is hen weer een mooie positieve toekomst geven en weer laten geloven in dromen. Wij hebben de energie om te vechten voor hun dromen, want daarvoor zijn wij DreamFighters. Wij willen graag iets goeds doen voor anderen.

Wil jij ons graag meehelpen om de positieve spiraal door te geven? Doneer graag hieronder om een bijdrage te doneren aan de organisatie Dream4Kids die deze dromen waarmaken voor de kinderen!

Hartelijk dank voor de medewerking,

 

Team DreamFighters

Aanpassen

 

Doneer

Vul hieronder uw gegevens in en steun ons bij het uitvoeren van deze droom. Betalen kan via i-deal of met Credit Card.

* verplicht in te vullen

Donaties

Doelbedrag:
€ 300
Aantal donaties
3
Totaal donaties
€ 238,20

 

Door
Datum
Bedrag
Mimoun |Voorzitter DreamFighters
28-05-2019
€ 50,00
Cem Bulut
08-05-2019
€ 10,00
Naomi Bottenheft Teamlid DreamFighters
05-02-2019
€ 178,20

Doneren