Droomdag Angelique en Frederique

Aanpassen

De droom

Dream4Kids organiseert al sinds 2003 droomdagen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar die kampen met een jeugdtrauma. Denk aan rouwverwerking, vechtscheiding, mishandeling, misbruik of verwaarlozing. Kinderen kunnen hierdoor het vertrouwen in zichzelf en de wereld verliezen. Dream4Kids onderbreekt de negatieve spiraal waar deze kinderen zich in bevinden door het vervullen van hun mooiste dromen. Ze krijgen weer moed en energie om in dromen te geloven. De droomdag is onderdeel van het behandelplan van het kind.

Wij mogen een droomdag organiseren voor twee meiden van 11 en 12 jaar oud. Hier hebben wij natuurlijk heel veel zin in! Frederique en Angelique wonen met hun moeder in Eindhoven. Wegens omstandigheden is hun vader niet meer in beeld en hebben zij geen contact meer met hem. Wij willen voor deze twee meiden een droomdag organiseren die ze nooit meer gaan vergeten.

Tijdens onze kennismaking hebben Frederique en Angelique erg veel verteld over wat ze leuk vinden. Zo hebben ze aangegeven dat ze heel graag eens zelf auto willen rijden. Ook zijn ze gek op het oplossen van raadsels en mysteries. Dat is natuurlijk super gaaf en hier willen wij dus een leuke draai aan geven. De meiden zijn gek op de politie en boeven vangen. Wij willen een dag verzorgen waar ze als politie agenten aan de slag kunnen om een boef te vangen. Dit gaan ze doen door de hele dag raadsels op te lossen en zelf te ontsnappen uit een escaperoom. Natuurlijk gaan ze ook nog lekker eten om hun energie op pijl te houden. Zouden Frederique en Angelique er in slagen de boef te vangen?

Met alles wat ze hebben verteld kunnen wij natuurlijk een onvergetelijke dag verzorgen, maar daar hebben we jouw hulp bij nodig. Je kunt ons helpen door te doneren. Met jouw donatie komen wij een stap dichter bij de droomdag van Frederique en Angelique.

 

 

Aanpassen

Wie zijn wij?

Wij zijn Lonneke en Marieke en werken sinds een jaar samen op een hele leuke BSO groep in Eindhoven. Het is duidelijk dat ons hart bij kinderen ligt en vooral bij kinderen die het moeilijk hebben.

Lonneke is al langer dreamchaser voor Dream4Kids en heeft al meerdere droomdagen georganiseerd. Na een tijdje hebben we besloten om samen een droomdag te organiseren. Voor mij (Marieke) is het de eerste keer en ik vind het erg leuk om een droomdag te organiseren voor deze twee meiden.

Met de ervaringen van Lonneke en de nieuwe ideeën van mij gaan we er samen een top dag van maken!

Aanpassen

Motivatie

Als dreamchasers willen wij voor deze kinderen een echte droomdag organiseren, omdat zij het echt verdienen. Wij vinden het belangrijk dat kinderen met een trauma in het zonnetje worden gezet en dat zij een dag zorgeloos kunnen genieten. 

Aanpassen

 

Doneer

Vul hieronder uw gegevens in en steun ons bij het uitvoeren van deze droom. Betalen kan via i-deal of met Credit Card.

* verplicht in te vullen

Donaties

Doelbedrag:
€ 700
Aantal donaties
4
Totaal donaties
€ 300,00

 

Door
Datum
Bedrag
Lytske van der Loon
27-09-2019
€ 25,00
Lytske van der Loon
27-09-2019
€ 25,00
Lytske van der Loon
24-08-2019
€ 50,00
Startbedrag van TenneT
17-06-2019
€ 200,00

Doneren