De droom

Dream4Kids organiseert al sinds 2003 droomdagen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar die kampen met een jeugdtrauma. Denk aan rouwverwerking, vechtscheiding, mishandeling, misbruik of verwaarlozing. Kinderen kunnen hierdoor het vertrouwen in zichzelf en de wereld verliezen. Dream4Kids onderbreekt de negatieve spiraal waar deze kinderen zich in bevinden door het vervullen van hun mooiste dromen. Ze krijgen weer moed en energie om in dromen te geloven. De droomdag is onderdeel van het behandelplan van het kind.

Jay is een jongetje van 6 jaar. Samen met zijn zus Jessy van 9 jaar woont hij bij zijn moeder. Op korte termijn krijgt het gezin met urgentie een woning toegewezen. In verband met de aankomende verhuizing zal de droomdag van Jay na de zomervakantie plaatsvinden. Als Jay zijn droomdag heeft gehad krijgt ook zijn zus Jessy haar eigen droomdag.

Omdat dit nog zolang wachten is en omdat ze ontzettend van spelen, klimmen en eten houden, hebben we beide kids op Hemelvaartsdag als verrassing meegenomen naar Duinoord in Helvoirt. Lekker klimmen, klauteren, spelen, roetsjen, sjezen en smikkelen van pannenkoeken, pizza, patat en nog veel meer. Wat hebben ze genoten! Nu aftellen naar de echte droomdagen!

Aanpassen

Wie zijn wij?

Belinda Blokker - 51 jaar - moeder van Lara (13), Jasper (13) en Yuri (16) - zelfstandig onderneemster - woonachtig in Eindhoven - dol op wandelen, organiseren, spelletjes spelen, muziek, zang, dans, kleinkust, kokkerellen.

Francis van Uden - 39 jaar - moeder van Daphne (15) en Davey (13) - woonachtig in Veldhoven - dol op wandelen (in de bossen) met mijn puppy Sky, lezen, films en series kijken, lekker koken, terrasjes en uit eten.

Aanpassen

Motivatie

Belinda - tegen mijn kinderen zeg ik altijd: 'je bent hier op aarde om anderen te helpen en ze een goed gevoel te bezorgen'. Als je dat doet, dan helpt iedereen elkaar en worden we allemaal blij. 
Kinderen die een trauma hebben meegemaakt, dragen dit trauma een heel leven met zich mee. Wat is er nu mooier, dan dit trauma eventjes te kunnen vervangen door andere gedachten en emoties. Niet denken aan het trauma, maar aan de gave dag die wij geven aan deze kinderen. In de ochtend wakker worden met een lach op het gezicht. Zowel bij het kind, als bij de familie en ook bij mij!

Francis - ik wil heel graag iets doen waar ik energie van krijg. Als er iets is waar ik blij van word is het wel om kinderen gelukkig te zien en een onvergetelijke droomdag te bezorgen. Juist deze kinderen met een trauma hebben zo’n dag ontzettend hard nodig en zullen hier de rest van hun leven met een lach op hun gezicht aan terugdenken. Hier wil ik ontzettend graag aan bijdragen.

Aanpassen

 

Doneer

Vul hieronder uw gegevens in en steun ons bij het uitvoeren van deze droom. Betalen kan via i-deal of met Credit Card.

* verplicht in te vullen

Donaties

Doelbedrag:
€ 350
Aantal donaties
5
Totaal donaties
€ 525,00

 

Door
Datum
Bedrag
Donatie vanuit Dream4Kids
24-09-2019
€ 300,00
Rick&Lieke
07-09-2019
€ 5,00
Gerda Simmer-Elzenaar
30-05-2019
€ 5,00
Jasper
30-05-2019
€ 15,00
Startbedrag vanuit Vincentiusvereniging Heusden
25-04-2019
€ 200,00

Doneren